Coaching

"Életünkben leginkább arra van szükségünk, hogy legyen valaki, aki rábír, hogy megtegyük, amire képesek vagyunk"! Ralph Waldo Emerson

Általános információk

Időkeret: általában 1,5 óra személyenként, – személyes vagy online formában- , egymás után több alkalommal közösen egyeztetett helyszínen. 

Ár: a konkrét coaching nevét és a kért időtartamot megírva kérje árajánlatomat, vagy a személyes – ingyenes – konzultációs lehetőséget.

Vezetői, üzleti coaching

Az üzleti életben felmerülő problémákra, elakadásokra keressük közösen a megoldásokat úgy, hogy a coach egy külső szemként, kérdezőként van jelen a folyamatban, végigkíséri a vezető személyes fejlődését és így nyújt támogatást.

Life coaching

Mindenki életében lehetnek elakadások, elbizonytalanodások. A magánéletben felmerülő problémákra keressük közösen a megoldásokat úgy, hogy a coach egy külső szemként, kérdezőként van jelen a folyamatban, végig kísérve a belső válaszok megtalálását.

Mediáció

Két fél vitás, konfliktusos helyzetének megoldása egy harmadik, külső fél bevonásával. Kiváló technika nehéz munkahelyi helyzetek feloldására, hosszú távú együttműködés kialakítására.