Helyszínek

Érd, Védák háza

átmenetileg szünetel

Budapest 1.

Budapest 2.

Engem keres?

- Igen, ha sokszor érzi úgy, hogy a partnerével elbeszélnek egymás mellett, és szívesen fogadná egy kommunikációs szakértő észrevételeit,

- ha jól esne egy pszichológussal átbeszélnie párkapcsolati, élethelyzeti elakadásait, nehézségeit

- ha szívesen fogadná egy tapasztalt, sokféle élethelyzetet megélt személy támogatását.

- ha fontos Önnek, hogy egy háromgyerekes édesanyával beszélje meg a család problémáit, gyermeknevelési dilemmáit,

Minket keres?

- Igen, ha szívesen kipróbálnának egy olyan párterápiás folyamatot, ahol a férfi és a női energiák, gondolkodásmódok egyaránt jelen vannak.

- ha szívesen dolgoznának egy olyan szemléletben, ahol négyen törekednénk közösen arra, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb utat,

- ha értékelné, hogy egy praktizáló pszichológus és egy kommunikációs szakértő közösen keresné családterápiás módszerspecifikus szemléletben a változtatás lehetőségét párkapcsolatukban.

Árak

Egyéni konzultáció
20 000 Ft alkalmanként (60 perc)
  •  
Balogh Gábor pszichológussal közös család- és párterápiáink
35 000 Ft alkalmanként (90 perc)
  •  

Kattintson a gombra a terápia elkezdéséhez

Nyitrai Kata
pszichológus, kommunikációs szakértő
Balogh Gábor
pszichológus
Honlap
Previous
Next

Egyéni konzultáció, tanácsadás

Korábban vezető televíziós újságíróként, kommunikációs szakértőként dolgoztam, így munkám során kiemelt figyelmet fordítok a családok, párok közötti kommunikáció javítására. Több, mint húsz éves kommunikációs szakmai múlttal a hátam mögött rengeteg tapasztalatot szereztem a kapcsolatokban felhasználható interakciók, beszélgetések működőképessé tételéhez, átalakításához.

Pár- és Családterápiás alapképzettségemet Kozma Vízkeleti Dániel széles körben elismert kiképző családterapeutánál szereztem. Módszertani ismereteimet szakmai fórumokon és továbbképzéseken folyamatosan bővítem. Hivatásom gyakorlását segíti, hogy három gyermek édesanyja vagyok.

Általános (BA) Pszichológia diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen vehettem át,  mester ( MA) fokozatomat a Debreceni Egyetemen szereztem meg tanácsadás -és iskolapszichológiai szakirányon.

Célom a hozzám forduló egyének, családok és párok támogatása és segítése abban, hogy közös munkánk során megtaláljuk a számukra legjobb utat. Mély empátiával segítem, kísérem a folyamatot, hogy a hozzám fordulók képessé váljanak leküzdeni a nehézségeiket.

A pszichológia, ezen belül kiemelten a családterápia széles eszköztárából az adott problémának leginkább megfelelő módszerekkel dolgozom- figyelembe véve a hozzám fordulók személyiségét. Ennek alapján alakítom ki a terápiás folyamatot.

Hiszek abban, hogy odafigyeléssel, jobb kommunikációval, mások felé nyitottsággal, megértéssel és kellő önismerettel a kapcsolatok kedvezően formálhatók, az egyéni elakadások kezelhetővé válnak. 

Pár- és családterápia - Balogh Gábor és Nyitrai Kata közös terápiái

Pár- és családterápiás alapképzettségünket mindketten Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző családterapeutánál szereztük.

Bízunk abban, hogy valamennyien rendelkezünk azokkal a belső erőforrásokkal, amelyek segítik személyiségünk fejlődését.

Pár- és családterápiás munkánkat szupervízió mellett folytatjuk. Ha úgy érzi, tudok/tudunk segíteni, kérem vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy írjon e-mailt.