Helyszínek

Érd

Budapest 1.

Budapest 2.

Engem keres?

- Igen, ha sokszor érzi úgy, hogy a partnerével elbeszélnek egymás mellett, és szívesen fogadná egy kommunikációs szakértő észrevételeit,

- ha fontos Önnek, hogy egy háromgyerekes édesanyával beszélje meg a család problémáit, gyermeknevelési dilemmáit,

- ha szívesen fogadná egy tapasztalt, sokféle élethelyzetet megélt személy támogatását.

Minket keres?

- Igen, ha szívesen kipróbálnának egy olyan párterápiás folyamatot, ahol a férfi és a női energiák, gondolkodásmódok egyaránt jelen vannak.

- ha szívesen dolgoznának egy olyan szemléletben, ahol négyen törekednénk közösen arra, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb utat,

- ha értékelné, hogy egy praktizáló pszichológus és egy kommunikációs szakértő közösen keresné családterápiás módszerspecifikus szemléletben a változtatás lehetőségét párkapcsolatukban.

Árak

Egyéni pár- és családterápia
15 000 Ft alkalmanként (90 perc)
  •  
Balogh Gábor pszichológussal közös párterápiáink
25 000 Ft alkalmanként (90 perc)
  •  

Kattintson a gombra a terápia elkezdéséhez

Nyitrai Kata
család- és párterapeuta jelölt,
senior coach
Balogh Gábor
pszichológus
Honlap

Egyéni pár- és családterápia - Nyitrai Kata terápiái

Korábban vezető televíziós újságíróként, kommunikációs szakértőként dolgoztam, így munkám során kiemelt figyelmet fordítok a családok, párok közötti kommunikáció javítására. Több, mint húsz éves kommunikációs szakmai múlttal a hátam mögött rengeteg tapasztalatot szereztem a kapcsolatokban felhasználható interakciók, beszélgetések működőképessé tételéhez, átalakításához.

Pár- és Családterápiás alapképzettségemet Kozma Vízkeleti Dániel széles körben elismert kiképző családterapeutánál szereztem. Módszertani ismereteimet szakmai fórumokon és továbbképzéseken folyamatosan bővítem. Hivatásom gyakorlását segíti, hogy három gyermek édesanyja vagyok.

Általános (BA) Pszichológia diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen vehettem át, jelenleg mesterképzésen veszek részt.

Célom a hozzám forduló családok és párok támogatása és segítése abban, hogy közös munkánk során megtaláljuk a számukra legjobb utat. Mély empátiával segítem, kísérem a folyamatot, hogy a család/pár tagjai közösen képessé váljanak leküzdeni a nehézségeiket.

A család és párterápia széles eszköztárából az adott problémának leginkább megfelelő módszerekkel dolgozom- figyelembe véve a hozzám fordulók személyiségét.  Ennek alapján alakítom ki a terápiás folyamatot.

Hiszek abban, hogy odafigyeléssel, jobb kommunikációval, mások felé nyitottsággal, megértéssel és kellő önismerettel a kapcsolatok kedvezően formálhatók.

Pár- és családterápia - Balogh Gábor és Nyitrai Kata közös terápiái

Pár- és családterápiás alapképzettségünket mindketten Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző családterapeutánál szereztük.

Bízunk abban, hogy valamennyien rendelkezünk azokkal a belső erőforrásokkal, amelyek segítik személyiségünk fejlődését.

Pár- és családterápiás munkánkat szupervízió mellett folytatjuk.

Ha úgy érzi, tudok/tudunk segíteni, kérem vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy írjon e-mailt.